Uutiset

– 08.03.2021 Jyrän uudet kotisivut ovat nyt julkaistu 🙂 ! Tervetuloa 🙂

– 06.01.2021 hyvää uudenvuoden alkua kaikille. Kevättä kohti mennään ja lunta tuli tupaan :). Vihdoinkin jotain loskan ja sumun keskelle. Nyt keväällä tulossa Keilaseura Open ja toivottavasti päästään normaalioloissa tahkomaan hyvää fiilistä ja uusia ennätyksiä jne.
– sarjapelit jatkunevat helmikuussa erikoisjärjestelyin ja kausi saataneen pelattua tavalla tai toiselle.
​- hyvää kevään jatkoa kaikille !

KAUSI 2020 – 2021 —

– 15.09.2020 Jyräfinaalit 2019-2020 lähestyy, kuka vie mestaruuden? Joukkuepelit alkavat viikonloppuna ja kulta tavoitteena HBL sarjoissa sekä valtakunnan sarjoissa nousu yleisessä sekä senioreissa kultaa :).

– 05.10.2019 yleisen valtsikan toinen kierros pelattiin Hyvinkäällä. Kylmää kyytiä tuli heti alussa Rämeeltä joka oli aivan liekeissä kierroksella, seuraavaksi Hyke taikoi jostain lisää rullaa ja nokkaan tuli nihkeästi, kaksi seuraavaa peliä menikin sitten mallikkaasti kahdella voitolla, viimeisessä pelissä pakka ei pudonnut ja kaveri käytti muutamat tuuri kaadot hyväkseen ja TKK pysyi edellämme. Kahden kiekan jälkeen toiseksi parhaalla keskiarvolla ollaan sijalla 4, täytyy siis voittaa oikeat pelit oikeaan aikaan seuraavalla kierroksella :).

– 07.09.2019 alkoi yleisen tason pelimme Tampereella ja jälleen paljon tuttuja kasvoja vastassa. 2-divarin pelit alkoivat hyvin kahdella voitolla ja kolmaskin peli näytti tasaiselta loppuun asti ja ratkaisu jäi ankkureiden varaan, Jyrä ankkurin yli 230 ei riittänyt ja kun 9 ruutuun oli kaatojen väliin jäänyt 9/ ja vastustajan ankkuri tahkoi loput umpeen 260 sarjalla vieden voiton. 4 ja 5 peli olivat vaikeita ja pakka ei millään pudonnut, ehjä peli ei auttanut kun kaatoja ei tuplaa pidempää saatu ja kaksi viimeitä peliä siis niukasti nokkiin. Taistelu asema jatkoa varten on hyvä, joten seuraavaa kierrosta odotellessa.

KAUSI 2019 – 2020 —

– 12.05.2019 kausi 2018 – 2019 alkaa olla viittä vaille valmis, Keilaseura Open finaalit ja muutamat kesäkisat edessä sekä osalla kesäloma alkoi jo eilisestä mestaruuskisasta. Kauden loppu meni jännäksi sillä valtakunnan sarjapeleissä pelattiin sarjapaikoista, mutta kävihän siinä niin että Seniorit vain pelailivat vikat pelit ja ensikaudella mitalin syrjään uudestaan kiinni. Yleisissä sarjoissa 1 ja 2 joukkue säilyttivät sarjapaikkansa ja jännäksi meni 1 joukkueella kun vasta viimeisen pelin 9 ja 10 ruuduissa selvittiin putoamiselta :). Kiitos kaikille kaudesta !

– 30.3.2019 Valtakunnan sarjapelejä pelattiin Tampereella ja Valkeakoskella, saldona kahdelta joukkueelta vain yksi voitto, ei siis menny putkeen. Kauden viimeiselle kierrokselle jää paljon jännitystä, nouseeko kakkosjoukkue ylempään divariin ja säilyykö ykkösjoukkue ylemmässä divarissa.

– 02.02.2019 Valtakunnan sarjoja pelailtiin ahrasti vaikka vaikeaa välillä olikin. Kierroksella ei mitään ihmeellistä. Kakkos joukkue säilytti sarjakärkipaikan ja ykkös joukkueella on kahteen viimeiseen kierrokseen pikkuisen kiristettävää kakkos paikalta kärkeen. Kauden toiseksi viimeinen kierros 30.3.2019.

– 24.12.2018 Hyvää joulua 2018 sekä kaatorikasta ja hyvää uutta vuotta 2019 🙂 !

– 17.11.2018 valtakunnan sarjapelejä pelattiin Tikkurilassa ja Keuruulla. Tikkurilassa Olli oli hurjalla päällä ja koko joukkueen voimin loistavaa pelaamista​, puolessa välissä kautta sarjajohto ja loistavat asetelmat keväälle. Keuruulle lähdettiin kukon laulun aikaan, ajokeli oli kerrankin maakuntamatkailuun loistava ja jopa aurinkokin nähtiin, itse pelit menivät loistavasti Markon, Ramin ja Nikon johdolla, kaikki edellä mainitut heittivät yli 220 keskiarvolla, BC Storyn kanssa keväällä jatkuu armoton kamppailu ja lohko on tasainen joten jännä kevät tulossa 🙂 ! Sarjapelit yleisessä jatkuvat helmikuussa, joten pieni kinkkutauko alkaa.

– 21.10.2018 kausi täysillä käynnissä. Jyrä Ranking yhteislähtö nro 2 pelattiin tänään, joten 4 osakisaa vielä jäljellä ja taistelu mestaruudesta käy kuumana. Sarjapelit ovat käynnistyneet vallan mainiosti. Seniorit ovat 2 kierroksen jälkeen hyvissä asemissa valtakunnan mestaruussarjassa. Valtakunnan sarjoissa 1 ja 2 joukkue ovat pelanneet tasaisen varmasti ja 2 kierroksen jälkeen lohkot ovat erittäin tasaisessa tilanteessa, 3 kierroksen jälkeen marraskuun puolivälissä kausi näissäkin jo puolivälissä.

KAUSI 2018 – 2019 —

​- 11.5.2018 kausikin suurimmalla osalla paketissa, mutta ahkerat painaa kesäkisoja, joten alkuun hyvää kesää kaikille. Seniorit ottivat Suomen mestaruus pronssia ja veteraanit olivat HBL:n sarjoissa mitalipäällä joten näistä kultaa ja hopeaa. Seura ikonit Meriluoto ja Tumppi olivat jälleen kevään kunkut. Tumppi heitti 300 sarjan mestaruuskisoissa ja Meriluoto voitti Jyrämaljan jo 5 kerran, mahtavaa äijät !!! Tumppi voitti vielä kaupan päälle Keilaseura Openin.

– 17.2.2018 seniorit jatkopeleihin valtakunnan mestaruussarjassa 🙂 ! Maaliskuussa jatketaan ”lomien” jälkeen aktiivisesti sarjapelejä sekä kevät lähestyy toivottavasti kireiden pakkasten väistyessä tieltä ja auringon esiintulleen…niin ja Tampereen SM-kisat jne jne ja kukahan tekee seuraavana 300 sarjan kun itse PJ näyttää olevan tikissä. Kaikille siis hyvää kevään jatkoa ja kaatoiloittelua.

– 18.11.2017 valtakunnan sarjoja pelattiin Tampereella ja Tikkurilassa. Tampereella ykköstykit pelasivat alun hyvin mutta TKK lopun paremmin ja sarjakärkeen eli TKK:hon on 11 pinnaa kun puolet on pelattu. Tikkurilassa menikin pelit kahvion puolella joten loppukaudeksi jää hiukan puristeltavaa jotta sarjapaikka säilyy 3 divarissa.

​- 5.11.2017 Veteraanit ja Seniorit olleet hyvässä iskussa valtakunnan sarjoissa. Pelejä on vielä paljon jäljellä ja hyvältä näyttää. Yleisen sarjan valtakunnan sarjapelit pelataan lauantaina 18.11.2017, saa nährä mihin se kuula menee ja missä ollaan kierroksen jälkeen. Jyräranking 2 on menossa sekä Jyräturnaus 36 on alkamassa 13.11.2017 joten vauhtia riittää näin joulun alla. 300 sarjoja odotellessa, olisko omassa turnauksessa tulossa lisää??

– 7.10.2017 valtsikoita pelattu pari kierrosta siellä sun täällä ja vielä alkukaudesta näkyy pientä harjoituksen puutetta, tosin pelit menneet kohtuu hyvin ja asemat suuntaan jos toiseen ovat kohtuu hyvät :). Yleisessä vielä yhdet kierrokset ennen joulutaukoa, veteraanien ja seniori pelien lisätessä pelimäärä mukavasti.

– 13.8.2017 Kausi pyörähtää käyntiin ja ensimmäiset sarjapelit ovat 9.9.2017 Talissa !
  Jyräläiset ovat pelanneet aktiivisesti myös kesäaikaan ja varmasti tahti kiihtyy syksyn aikana.
​  Kaikille kaatorikasta ja voitokasta kautta 🙂 !

KAUSI 2017 – 2018 — — —

​- 6.5.2017 Kyllä Kyllä Kyllä KULTAA eli HBL:n mestaruus on saavutettu. Hienoa työtä äijät ja noin ne kaksi Patterin joukkuetta voitetaan. Aivan Mahtavaa, kiitos !!!

Mustajärvi, Boström, Tuppurainen, Karvinen, Meriluoto

– 23.4.2017 Höblän viimeinen kierros pelattu, molemmat joukkueet voitti kaikki pelit ykkösen jatkaessa mitalipeleihin 6.5.2017 Patteria ja Patteria vastaan.

– 2.4.2017 ensinnäkin onnittelut veteraaneille hienosta SM-pronssista 4 miesjoukkueissa. Seniorit sitten tekivät sen mitä tältä kaudelta haettiin eli tiukkaa peliä tänään Tampereen keilapyhätössä, mutta loistavaa venymistä ja sarjanousu seniorien SM-liigaan on varmistettu ensikaudeksi. Linus teki eilen nro 100 Jyräläisenä tehdyn 300 sarjan. Kautta vielä jonkin verran jäljellä eli kierrokset valtsikoissa sekä höblässä sekä matka Joensuun SM-kisojen karsintaan…lisää jännitystä ja lisää loistavia suorituksia on siis luvassa 🙂 !!! 

– 26.2.2017 Höblän kierros takana ja kakkonen oli lähes joka pelissä kakkonen ja kaksi pinnaa kierrokselta. Ykkösjoukkue taisteli ja pelasi hienosti, joten myös muutaman joukkueen pelatessa ristiin on sarjataulukko mielenkiintoisen tasainen. Vielä ykkösellä hyvät saumat mitali peleihin, joten 2 kiekkaa ja katsotaan missä ollaan.

– 12.2.2017 Noin viikon uutisissa huikeita tarinoita ja loistavaa peliä. Veteraanit liekeissä, kierrosta vajaa runkosarja ja karsintapelit noususta häämöttävät. Pari junnua siirtyi ikämiesten sarjaan ja ensikertalaisina nostivat joukkueen tasoa eli Marsu ja Mersu selvisivät kunnialla, sitten vain jännitetään vikaa kiekkaa ja tiukka kisa TKK:n kanssa. Muutama päivä sitten myös kun Mersulla kulkee niin 300 sarja paukahti jälleen…eroa alkanut muodostua kovaan kaksikkoon jotka saivat jo kiinni kerran mutta herra meni menojaan…saas nähdä mitä seuraavaksi :).

– 28.1.2017 valtakunnan sarjoja pelattiin Tampereella ja Talissa. Tampereen suunnalle lähdettiin odottavissa tunnelmissa ja jännityksellä pysyykö keilaajat pystyssä ”jää” kentillä, no mahtipelejä ei tullut mutta luistimet piti ja 3 voittoa kierrokselta oli erittäin hyvä tulos, vielä pari kierrosta jäljellä ja nousuun tekee tiukkaa ja putoamisraja polttaa persuksia. Kakkosen pelit Talissa alkoivat rankkarikisoilla jossa lauottiin suuntaan jos toiseen monesti ohi ison reiän tai paikon ja hävittiin kärkikamppailu. Sitten alkoi peli jotenkin kulkea ja Eki johdattikin joukkoa voitosta voittoon loppupäivän ja suht helposti irtosi siis 4 voittoa ja kärki säilyi. Nousuun vielä pelataan tiukkoja pelejä mutta suht tukeva johto on toistaiseksi ja joukkue kohtaakin maalaiskylien haasteet kun viimeiset kierrokset ovat Tiksissä ja Tammisaaressa. Hyvin vedetty, peukut pystyyn 🙂 !

– 22.1.2017 höblän sarjapelit jatkuivat joulutauon jälkeen ja piiiittttkääää hoitoa oli laitettu ja ykkönen 2 voittoa sekä kakkonen 2 voittoa. Ykkösellä tiukkaa ja ok peliä, kakkosjoukkueen ettiessä kuivaa latua, sillä divarin puolella se pallo meni siitä suoraan siihen mihin laittoi ja sen kyllä huomasi tulostasossa :)….voi elämä ja uutta matoa koukkuun.

– 18.12.2016 höblän sarjoja pelattiin melkein joulutunnelmissa ja ykkösjoukkueella oli mestikassa kiire jouluostoksille joten voittivat kaikki pelit, wau hienoa :), kakkosjoukkueella oli nihkeä kierros ja 10 seisoi joten 2 voittoa ja karmaisevaa tappiota. Molemmat joukkueet hyvissä asemissa keväälle, joten lisää kaatoja ja kinkkua uuniin.

– 27.11.2016 pyhäpelit pelattu ja formula mestaruus ratkaistu eli ykkösjoukkueella ok kierros ja 2 pinnaa viivasta Veljien kanssa taistellen. Kakkosella meni eka peli formulaa seuratessa ja ruoan sulatuksessa mutta sitten 3 voittoa ja tiimi divarin ykkösenä, joten kohti joulukierrosta ja katsotaan onko silloin pesässä tai kinkku ja pullat uunissa 😉 !

– 19.11.2016 valtakunnan sarjoja jälleen pelattu, ykkösjoukkueella peruskierros Järvenpäässä. Kakkostiimi lähti maakuntamatkalle Tammisaareen ja myrskyä oli radalla, kierre puri ja keilaa kaatui sekä samalla aivan loistava kierros kaikki ottelut voitettuna ja kierroksen kolmen kärki koostui Jyräläisistä, well done äijät !

– 24.9.2016 Ekat valtsikat pelattu. Tampereella ykkösjoukkueelle perinteinen 2 voittoa ja pitkä kotimatka.
2 joukkueella Hyvinkäällä kulki hiukan paremmin, ekaan peliin ”varamies” Make paukutti 300 ja voittoputki alkoi. Toiseen peliin vielä parannettiin ja 3 peli meni rutiinilla kelien vaikeutuessa, 3 pelissä Makella oli 9 jono mut kun pallo mäjähti taskuun, niin se 10 ei hievahtanutkaan mut 279 :). 4 peli olikin sitten ennakkoon vaikein ja vaikea se olikin, 4 ruudun jälkeen oltiin reilu 60 pinnaa jäljessä ja vastustajan kakkos miehellä 4 jono, sitten saatiin päivän eka pystäri ja perään pari tuplaa, niin tilanne tasottui, siinä vastus hiukan helpotti menoa ja 10 ruudun ratkaisuihin meni, Tumppi ja Olli(tripla) puristivat hienosti ja homma oli omissa käsissä, Jannella 9 ruudussa ollut reikä jatkui reiällä ja tilanne meni vastukselle, ankkuri Make tempaisi meille kaadon ja teki toisenkin, niin vastustajan ankkurin piti tehdä myös 2 kaatoa ja 9 pois, niin voitto olisi menny meiltä, vastuksen ankkuri ei saanut kaatoa ja Make teki triplan, niin tärkeä voitto 20 pinnalla. Vikassa pelissä ei paljoa vastusta ja rutiinilla voitto.
​Pelit olivat 855-862-795-786-829 KA 825,40, Make pelasi loistavasti keskarilla 231,20, Tumppi 212,20, Janne ja Olli peruspelit.

– 30.8.2016 syyskuu lähenee ja kausi on päässyt vauhtiin. Kisoja jo menossa ja sarjapelitkin alkavat syyskuun puolella. Ahkerat ovatkin jo pyöritelleet palloja loistavasti kesän aikana osan vielä pitäessä kesälomia. Katsotaan kuka kruunataan keväällä sekä kirkastuuko samalla myös mitalit joukkuepeleissä. Kaikille hyvää kauden alkua ja paljon kaatoja kaudelle ! 


​KAUSI 2016 – 2017 — — —

​- 7.5.2016 Kirkosta löytyi 4 miestä eiku siis Höblän mestikassa pronssia :).

Mustajärvi, Kanerva, Boström, Karvinen

– 22.5.2016 HBL:n ranking finaalit roiskittu ja ylemmässä sarjassa pronssia Linukselle ja välisarjassa kultaa Kolhoselle, vielä SM-kisojen finaalit jäljellä joihin matkaavat Linus ja Kytö…lisää mitaleja ja kevät vain kuumenee 🙂 ! 

– 17.4.2016 Jyräläisistä 12 kävi Lahdessa SM-kisoissa koittamassa pelikuntoaan. Olosuhde vaikutti aluksi erittäin helpolta mutta loppua kohden vaikeutui. Suurin osa aloitti rimojen 4-10 paikkeilta osan aloittaessa hasardina suoraan 3 merkin päältä kuljettaen öljyn breikille. Sarjat 1-3 pystyi pelaamaan aika alhaalta mutta riippuen missä välissä heitti niin pikkuhiljaa oli noustava ylöspäin joten viimeisiä sarjoja piti pelata jo 4 merkin lähistöltä. Ne ketkä jäivät alemmas heittämään jäivät myös tuloksissa heikoimmille sijoille. Lahden olosuhde oli erittäin onnistunut ja huonosta heitosta jäi yleensä reikä mutta toiston löytyessä nähtiin pitkiäkin jonoja. Päivän paras Jyräläinen oli Linus Boström jonka tulos riittänee finaaleihin. Jännittävää nähdä mikä on lopullinen tulostaso ja millä keskiarvolla top 10 heittää SM-finaaleissa. Kaikille onnea ketkä vielä menevät karsintaan sekä tuleville finaalisteille paljon kaatoja :).

– 26.3.2016 jännittävä kuukausi edessä, veteraanit nousukarsinnassa, Höblän viimeinen kierros, seuran mestaruudesta käymään kuuma kamppailu sekä SM-kisoissa tulostavavoite korkealla. Kaikille onnekasta keilakevättä. Vielä niin paljon saavutettavaa, saatavilla olevaa ja kaatamisen iloa, että jos ei keli lämmitä niin halleilla lämpeää :).

– 23.3.2016 Tornados-Jyrä-Räme-Munsons seuraottelu taisteltiin ja järjestys edellä mainittu.

– 7.3.2016 vauhdikkaat 2 viikkoa ja webmaster pelimatkoilla joten tässä pientä purtavaa. Veteraanit menivät kevyesti nousukarsintaan valtakunnan sarjoissa. Höblän 1 joukkue pelasi peruskierroksen 3 voitolla kuten 2 joukkuekin. 1 joukkue vankasti jatkamassa mestikassa taasen 2 joukkueella pitää olla todella hyvä viimeinen kierros nousua ajatellen. Mukaan on mahtunut Jyrärankingia ja tilanne tiivistyy sekä jännitys nousee kuka vie reilun kuukauden päästä kannun kotiin. Tru-Tre-HKI ottelu pelattiin siis Turussa ja järjestys edellä mainittu, joten ainut Jyrän kannalta matkalla ollut ilon aihe oli tiukka kamppailu Lucky Strikerssia vastaan joka voitettiin vaikka vastustajan loppukiri oli huima.
Viikonloppuna jatketaan taas valtsikkoja ja ykkösjoukkueella elintärkeä tuplakierros kotihallissa.

– 7.2.2016 Jyrä 1 joukkue oli jälleen tuplakierroksella, lauantaina Punkaharjulla ei sujunut hyvin, mutta sunnuntaina Joensuussa nähtiin voittoja 3/5 pelistä. Ykkösjoukkue kiikkuu tippumisen ja pysymisen viivalla ja viimeinen tuplakierros kotona Talissa näyttää ensikauden suunnan, joten jännitystä riittää loppuun asti.

– 6.2.2016 Jyrä 2 valtsikka ei tuonut toivottua tulosta ja kaikissa peleihin takkiin, haastavaa näytti olevan kun vain kaksi paritulosta kierroksella, mutta vielä kaksi kierrosta aikaa ladata kaatoja nousta 3-divariin.

– 30.1.2016 Jyrän seniorit pelasivat hyvin, TKK vain ylivoimainen ja tekee eroa muihin, vielä teoreettiset nousumahdollisuudet.

– 24.1.2016 Höblän sarjoissa oli arpajaiset käynnissä, joista ykkösjoukkue voitti yhden ja kakkosjoukkue 3 peliä. Vaikeaa oli siis kaikilla ja ykkösjoukkue taistelee edelleen mitalipeleistä ja kakkosjoukkue on 2 pistettä sarjakärkeä perässä nousukarsinnassa.

– 17.1.2016 vuosi on vaihtunut ja kevättä kohti mennään vauhdilla. Veteraanit Jyräsi 14.1.2016 sarjakierroksella vankistaen sarjajohtoaan, Jyrä otti kiinni Keroa nousutaistelussa 4 voitolla 16.1.2016 sekä viikon kuumin uutinen oli Linuksen valinta maajoukkueryhmään :). Ensiviikonloppuna pelataankin Jyrärankingin 3 osakilpailu ja Höblän kierros, joten paljon kaatoja odotettavissa.

– 20.12.2015 Höblän syyskauden viimeinen kierros ja tahmeaa oli. Ykkösjoukkue sai 2 voittoa ja kakkosjoukkue pelaili ilman panosta muutaman voiton. Keväällä 3 kierrosta ja ykkösjoukkue jatkaa hyvistä asemista mitalipelejä silmällä pitäen kun kakkosjoukkue jatkaa mestikan nousukarsintaa nollilta 7 muun joukkueen kanssa :). Kaikille hyvää joulua ja uutta vuotta, keväällä Jyrä jyrää ja keilaa kaatuu ;).

– 29.11.2015 pelattiin Höblän sarjoja ykkös- ja kakkosjoukkueen voimin. Osittain oli hankalaa mutta hyvät kierrokset loppujenlopuksi.

– 24.11.2015 Raimo ”Rambo” Kytö oli liekeissä ja tykitti Liiga 60 syksyn finaalissa hurjalla yli 235 keskarilla ja kahmaisi itselleen hienon voiton 🙂 !

– 22.11.2015 ykkösjoukkueen valtakunnanpelit jatkuivat toisella kierroksella Imatralla ja päättyivät 2 voittoon. Linus paukutteli yli 230 keskarilla liigassa ollen Rämeen paras :).

– 21.11.2015 pelattiin valtakunnan sarjoja ja Jyräläisiä oli edustamassa neljässä eri joukkueessa. Linus piti hyvää vauhtia liigassa Rämeen kanssa. Ykkösjoukkue aloitti viikonlopun tuplakierroksensa Lahdesta josta irtosi yksi voitto ja pelit jatkuu Imatralla huomenna. Kakkosjoukkue oli liekeissä ja otti 4 voittoa ja sarjasijoitus kokonaistilanteessa toinen eli hyvät iskuasemat nousua ajatellen. Niin ja yksi Jyräläinen oli eksynyt Hyvinkään keilahalliin, josta lumen tuprutellassa löysi myös takaisin räntäsateeseen :).

– 14.11.2015 Seniorit olivat keskiarvollisesti Lohjalla 2 paras, mutta sai vain 2 voittoa, sarjasijoitus nyt neljäs.

– 7.11.2015 Jyräläiset matkustivat Tammisaareen, jossa kohdattiin RBC 8 hengen joukkuein, tiukkaa oli mutta takkiin tuli 66 pinnalla, RBC 9748 – Jyrä 9682.

– 5.11.2015 Veteraanit hurjana valtakunnankierroksella, komeasti yli 200 keskarilla ja piikkipaikalle:

– 18.10.2015 HBL:n sarjapeleissä huimaa kyytiä, 1 joukkue voitti 3/5 peliä säilyen kakkosena mestikassa ja 2 joukkue hävisi vain yhden mutta otti peräti 11 pistettä säilyttäen sarjajohtonsa 1-divarissa. Seuraavat sarjapelit 21.11.2015 valtsikoissa ja 29.11.2015 HBL:n sarjoissa.

– 15.10.2015 veteraanit aloittivat 2-divarissa pelinsä Lahdessa kahdella voitolla ja 3 tappiolla ollen kierroksen toiseksi paras, 339 pistettä kärjestä.

– 10.10.2015 seniorit aloittivat 1-divarissa kautensa Raisiossa 3 voitolla ja kahdella tappiolla, jääden neljänneksi ja 540 pistettä kärjestä.

– 26.9.2015 2-joukkue aloitti 4-divarissa kahdella voitolla ja kolmella tappiolla jääden neljänneksi ja 303 pistettä kärjestä. 1-joukkue aloittaa tuplakierrokset 21-22.11.2015.

– 13.9.2015 HBL:n sarjat pyörähtivät käyntiin ja rullaa näytti riittävän Jyrän molemmilla joukkueilla, 2 joukkue voitti kaikki pelit sekä otti 2 bonaria, 1 joukkue voitti 3/5 peliä.

– 30.8.2015 kausi 2015-2016 on käynnistynyt treeneillä jo muutama viikko sitten. Ensimmäiset HBL:n sarjapelit pelataan 13.9.2015 ja valtakunnansarjat alkaa 26.9.2015.

KAUSI 2015 – 2016 — — —

– 2.5.2015 Jyrän mestaruudesta keilattiin ja uudeksi mestariksi julistettiin karsinnan ja eliminaattori finaalin jälkeen Hannu Tuppurainen :).

– 18.4.2015 Valtakunnan sarjan 2014-2015 kausi päätökseen: Jyrä 1 säilyy hyvällä viimeisellä kierroksella 2-divarissa, mutta Jyrä 2 putoaa 4-divariin.

– 12.4.2015 pelattiin HBL:n viimeinen kierros: Jännittävää oli ja ykkösjoukkueella kulki, GB:n kanssa kierroksen paras ja Mestaruustasolla säilyttiin :).

– 1.4.2015 Valtakunnan sarjan ja HBL sarjojen viimeiset kierrokset lähestyvät. Lisäksi kuukauden päästä taistellaan seuran mestaruudesta :).

– 25.1.2015 HBL mestaruussarja kääntyi kohti loppua ja ykkösjoukkueen kiri alkoi, kierroksella 8 pinnaa, vielä 2 kierrosta jäljellä ja ryminällä pisteitä metsästämään.

– 18.12.2014 kinkkurankingin voitti ylivoimaisesti Raimo Mustajärvi, onnittelut.

– 18.11.2014 Jyräturnaus pyörähti jälleen käyntiin, kaikille tervetuloa Taliin keilaamaan. Kisakelinä 40 jalkaa helpohko.

– 9.11.2014 HBL mestaruuskierros oli tahmainen ja kahdella joukkueella kasaan 8 pinnaa, ensikierroksella sata lasissa 🙂 ! Päivän paras hetki oli kun Jyrä pokkasi HBL:n 4-mies joukkueiden mestaruusmitalit…ennettä tuleviin SM-kisoihin 😉 !

– 13.10.2014 Valtakunnan sarjat alkoivat ja virallisia tuloksia saatiin vasta tänään, 1 ja 2 joukkue ottivat molemmat 2 voittoa. 1 joukkue voitti ensimmäisen ja viimeisen pelin, 2 pelaajalla meni hyvin ja muilla leikkuriin. 2 joukkueessa pelattiin tasaisesti ja 2 viimeistä peliä voittoja, lohko on tasainen, joten kaikki on auki.

– 22.9.2014 uusi kausi, uudet kujeet, uudet pallot ja uudistetut kotisivut !

– 21.9.2014 Valtakunnan sarjat alkavat 9.10.2014 veteraanien peleillä, 11.10.2014 vuorossa 1 ja 2 joukkueet sekä 18.10.2014 seniorit pääsevät vauhtiin.

KAUSI 2014 – 2015 — — —

– 5.4.2014 Valtakunnan 6. ja viimeinen kierros pelattuna. Kakkosjoukkue nousi 3-divariin, onnittelut ja kiitoksia. Ykkösjoukkue pelasi hyvän kierroksen kauden päätteeksi.

– 23.3.2014 HBL:n 8 ja viimeinen kierros pelattu ja 1 joukkue voitti kaiken, 2 joukkue varmisti myös nousun mestikaan, 3 joukkueen osalta pelattiin toistaiseksi viimeiset pelit.

– 15.3.2014 Valtakunnan 5. kierros pelattuna. Kakkos joukkueella 499 pinnan lohkojohto ennen viimeistä kierrosta. Ykkösjoukkueen ulkomaan matkasta voi lukea raportista…

– 9.3.2014 pelattiin Jyrä ranking loppuun ja voiton vei Raimo Mustajärvi. Jyrän mestaruuden vei jo 4 kerran ja tuplamestarina Marko Meriluoto !!!

– 6.3.2014 Veteraanit Jyräsivät valtakunnan sarjassa sarjanousuun, joten loistavasti menee !

– 6.3.2014 Pelattiin Tornados – Jyrä – Ailec seuraottelu, voiton vei Ailec.

– 23.2.2014 HBL:n 7 kierros pelattu ja 1 joukkue varmisti nousun täysillä pisteillä, 2 joukkueella tukeva 17 pinnan johto, 3 joukkueen putoaminen varmistui.

– 9.2.2014 Valtakunnan 4. kierros pelattuna. Sekä ykkös että kakkos joukkueen osalta 2 kierrosta vielä jäljellä.

– 26.1.2014 HBL:n 6 kierros pelattu ja kaikilla 3 joukkueella meni ihan hyvin.

– 18.1.2014 Valtakunnan 3. kierros pelattuna. Sekä ykkös että kakkos joukkueen osalta 3 kovaa kierrosta vielä jäljellä.

– 16.1.2014 Veteraanit hurjassa vireessä ottaen 5 voittoa eli kaiken Keravan kierrokselta.

– 4.1.2014 Jyrä-Munsons seuraottelu pelattiin Ballmaster Openissa luokkatasoituksin ja voiton vei Munsons 186,98 keskarilla.

– 15.12.2013 HBL:n 5 kierros pelattu ja ykkösjoukkue piti hyvää tahtia saalistaen 13 pinnaa kasvattaen sarjajohtoa. 2 ja 3 joukkue säilyttivät sarja-asemansa.

– 23.11.2013 valtakunnansarjapelien 2. kierros pelattuna ja 2 joukkue oli liekeissä ottaen voitot kaikista peleistä nousten sarjakärkeen, ykkösjoukkueella oli hiukan vaisumpi kierros.

– 21.11.2013 pelattiin Jyrä – Tornados seuraottelu, jossa Taifuuni Ari otti voiton, mutta Tornadoksen puhuri kaatoi Jyrän keskiarvolukemin: Jyrä 220,9 – Tornados 232,8 !

– 10.11.2013 HBL:n 4 kierros pelattu ja ykkösjoukkue piti hurjaa tahtia saalistaen 20 pinnaa 21 mahdollisesta. 1 ja 2 joukkue vankistivat sarjakärkiasemaansa.

– 9.11.2013 Jyrä ranking 2. osakilpailu on pyörähtänyt käyntiin ja yhteislähdössä parasta vauhtia piti Marco Karvinen -> Tulokset Jyräturnaus sivulla.

– 2.11.2013 Jyrä ranking on jälleen käynnissä ja ensimmäisessä osakilpailussa yhteislähdössä Ramit ottivat piikkipaikat

– 19.10.2013 valtakunnansarjapelit avattu hienosti. 1. joukkue lohko kakkosena -14 kärjestä ja 2. joukkue kolmantena -271 kärjestä.

– 13.10.2013 HBL:n divaripelit. Kaikki 3 joukkuetta pelasivat loistavasti 1 ja 2 joukkueen jatkaessa sarjakärkinä.

– 12.10.2013 Senioreiden valtakunnansarja pelit Tampereella alkoivat 3 voitolla.

– 8.9.2013 HBL:n divaripelit. Kaikki 3 joukkuetta pelasivat hyvin vaikeisiin olosuhteisiin nähden.

– 25.8.2013 kauden joukkuepeli avaukset Talissa HBL:n divaripelit. Kaikki 3 joukkuetta pelasivat hyvin, 1 ja 2 joukkue piikkipaikalla omissa lohkoissaan.

– 10.8.2013 Sivuja uudistettu ja päivitetty !!! Ensimmäiset sarjapelit Talissa sunnuntaina 25.8.2013 klo: 14.00, jälleen Jyrätään 🙂

– 27.7.2013 Treenit alkavat 8.8.2013, nähdään Talissa.

KAUSI 2013 – 2014 — — —

– 20.4.2013 Jyrän mestaruuden 2013 voitti Marko Meriluoto ja Jyrä rankingin 2012-2013 voitti Marko Karvinen !

– 12.4.2013 Jyrä-Munsons seuraottelu pelattu ja Jyrälle
voitto kotiin

– 24.2.2013 HBL:n sarjakierros pelattu ja Jyrä 3 keräsi 16 pinnaa, Jyrä 13 pinnaa sekä ykkösjoukkue 4 pinnaa

– 9.2.2013 valtakunnan sarjat pelattu

– 7.2.2013 veteraanit sarjanousuun, onnittelut ja hienosti kierroksella 4 voitto henkiläkohtaisissa tuloksissa

– 28.1.2013 Mursu teki ensimmäisen 300 sarjansa, onnittelut :).

– HBL:n sarjakierros 27.1.2013 pelattu Talissa ja Jyrä 3 keräsi 12 pinnaa, Jyrä 2 10 pinnaa, ykkösjoukkueen saadessa 4 pinnaa pysyen sillä Mestaruussarjassa viivan yläpuolella.

– Valtakunnan sarjoja pelattu 19.1.2013, kaikilla joukkueilla oli omat hankaluutensa, kuitenkin keiloja kaadettiin kohtuullisesti.

– HBL:n kierros pelattu 16.12.2012 ja Ykköstiimille 8 pinnaa, 2:lle 9 ja 3:lle 6.

– Rankku 11/2012 kuukauden keilaaja, Rankulle onnittelut.

– Jyräturnauksen finaalissa 4.12.2012 paras Jyräläinen Karvinen oli neljäs. Samana iltana Mursu otti voitin Skybowlin finaalissa.

– Jyrä – Munsons seuraottelun 2.12.2012 voitti Jyrä 223,44 – 218,76

– Valtakunnan sarjoja pelattu 24.11.2012

– 18.11.2012 oli Jyräläisittäin loistava päivä
         -> Rainer Tuunela teki Jyräturnauksessa 300
         -> GB turnauksen BCD finaalissa Kolhonen voitti ja Aalto oli kolmas
         -> GB turnauksen avoimessa finaalissa Halonen heitti hienosti itsensä kakkoseksi

KAUSI 2012 – 2013 — — —